Farsta slutade sexa i allsvenska elitserien

Konstverket kan beställas på https://fineartamerica.com/products/fantasy-chess-bruce-rolff-canvas-print.html

Allsvenska elitserien avslutades 16-18/3. Farsta avslutade starkt med oavgjort mot Eksjö och Limhamn och vinst mot Upsala. Laget slutade på sjätte plats i elitserien och det var för femte säsongen på rad som det skedde. Bäste poängplockare blev Kezli Ong som med 6½ (9) nådde en IM-norm.

1 Comment

  1. Malmö var överlägsna vinnare i år med storsegrar över Team Viking och Rockaden. Farsta var det lag som hade jämnast resultat. De största förlusterna (mot Malmö och Team Viking) slutade 3-5. Lund förlorade med 2,5 – 5,5 mot Malmö. Alla andra lag efter Malmö hade minst en storförlust (2-6 eller värre). Kungstornet och Upsala hade båda fem storförluster. Farstaspelarna förefaller ha en förmåga att lyfta sig själva när det gäller och om någon spelare fallerar så är i stället någon annan starkare. Särskilt minns vi segern mot Rockaden. Vi kan spela jämnt mot alla lag. Och det kan behövas för nästa säsong kommer Wasa och Västerås spela i Elitserien.

Kommentera