Ny klubbkväll torsdag 21 mars!

Torsdagen 21 mars kommer vi att ha ytterligare en klubbkväll i våra lokaler på Swedenborgsgatan. Vi möts vid 18.30 och kommer att starta en blixt-turnering i Schack 960 (Fischer random). Tidsformatet kommer bli 3+2 och en ny position av 960 möjliga lottas ut innan början av nästa rond. Poängsystemet kommer vara enligt följande: vinst 1 poäng lika/remi 1/2 poäng och förlust 0 poäng.

Det kommer finnas lättare tilltugg och svårt motstånd! För att garantera plats åt alla samt planera för rätt antal deltagare får du gärna anmäla om du avser komma, men det går att dyka upp spontant också!

Var: Swedenborgsgatan 24 vid Södra station. Kod till gallergrinden 4589. Lokalen ligger nedanför trappan till vänster.

Mer fullständiga regler finns här:
https://support.chess.com/article/347-chess960-fischer-random-chess

För mer information kontakta:
danielkarlberg50@gmail.com

Hjärtligt välkomna! 

Bli först med att kommentera

Kommentera