Påsklovsschack torsdag till fredag 5-6 april

Vårt sportlovsschack 26-27/2 blev en framgång. Bilder finns på hemsidan. Nu ska vi upprepa det under påsklovet torsdag-fredag 5-6 april kl 12:00-16:00.

Lovschacket arrangeras även denna gång i samverkan med vår samarbetsklubb Kristallens SK. Det är ingen extra avgift för medlemmar i Kristallen och Farsta. Vi välkomnar nya potentiella medlemmar, som får delta gratis. Medlemmar i andra klubbar (utanför arrangörsklubbarna) som önskar delta kan göra det till en kostnad av 200 SEK per ungdom och dag. Ålder är utan betydelse, men nivån kommer att vara anpassad till starka schackfyra- och lågstadiespelare.

Anmälan till ”schack under påsklovet” sker under fliken ”Kontakt” på hemsidan. Platsen för påsklovsschacket är vår lokal helt nära Södra station på Swedenborgsgatan 24.

Bli först med att kommentera

Kommentera