Johnnys spåkula inför 11/3 och 16-18/3

Elitserielaget gjorde en strong insats i rond 6 24/2 och besegrade Rockaden med 5-3. Det var viktiga matchpoäng för oss. Tre spelare vann sina partier nämligen Lars Degerman, Anders Livner och Kezli  Ong.

Allsvenska elitserien avslutas med ett tre ronders sammandrag 16-18/3 på hotell Foresta på Lidingö. På fredag 16/3 möter vi Eksjö och det brukar bli jämna matcher. Jag får dock vara optimist och tippar seger med 4½-3½. På lördag möter vi Uppsala, som haft en tung säsong och ligger sist i tabellen. Mitt tips blir seger 5½-2½. På söndag 18/2 möter vi i slutronden starka Limhamn. Det gjorde vi även förra året. Då blev resultatet oavgjort 4-4. Det får vi mitt tips även i år.

Andralaget i div 1 har hemmamatch 11/3 mot Örebro, som har haft en förvånansvärt tung säsong och ligger näst sist i tabellen. Jag tippar seger med 4½-3½.

Tredjelaget i div 3 har bortamatch 11/3 mot Upsala 4, som ligger tvåa i tabellen. Det kan bli en för tuff uppgift. Jag tippar förlust 3-5.

Bli först med att kommentera

Kommentera