Swedish Chess Team, Farsta vann division 2

Farsta vann division 2 efter en ny andraplats efter Solna i den femte omgången. Tapani, Kezli och Sven Lindeman var de främsta poängplockarna.

Farsta tog även en andraplats i den fjärde omgången knappt efter Solna. Tapani och Kezli var de främsta poängplockarna denna gång. Inför den sista omgången den 31 maj så leder Farsta med 44 poäng och kommer kämpa om uppflyttningsplatserna med Solna som har 37 och Gävle som har 36 poäng.

Söndagen den 17 maj vann Farsta den tredje omgången knappt före Gävle Schackallians. Tapani Sammalvuo visade vägen genom att vinna 4 av 4 mot Gävle. Noam Vitenberg bidrog till att hålla Manhem på avstånd med 5 av 5 möjliga. Jan Lundin startade starkt med 10 vinster i rad.Resultatlistan på Lichess hittar ni här.

Rapid on-line spelas på onsdagar.

Bli först med att kommentera

Kommentera