Ungdomsträningen startar onsdag 2/9

Vår sommarkurs för ungdomar avslutades torsdag 20 augusti. Förutom våra egna ungdomar så deltog ungdomar från SK Rockaden och Västerås SK. Det var en kurs för ungdomar under 10 veckor med ett Zoom-möte i veckan. Vi hade också en blixtturnering på Lichess varje vecka.

Deltagarna fick övningsuppgifter som hemarbete. Tyngdpunkten i kursen låg på bondeslutspel och taktik, men vi ägnade oss också åt lösning av problem och åt angrepp mot rockadställning med olika bondestrukturer framför kungen och vi har behandlat dam-, springar- och löparslutspel.

Höstterminens ungdomsträning startar onsdag 2 september med ett Zoom-möte. Det blir nu några gratisveckor eller ”prova på”-veckor. Vecka 39 planerar vi en ny 10-veckorskurs mot terminsavgift och där tar vi upp en del av det som vi inte hann med under sommarkursen. Vi återkommer med mer detaljer. Vi tar emot nya medlemmar och ungdomar från andra klubbar.

Bli först med att kommentera

Kommentera