Ungdomssatsningen fortsätter

Vi i Farsta startade upp en ungdomssatsning under sommaren. Vi har nu mer än tio registrerade medlemmar i åldern 7-13 år. Vi förväntar oss många nya ungdomsmedlemmar under 2018.

För 15-20 år sedan hade klubben en framgångsrik ungdomsverksamhet både vad avser bredd och elit. Vi hade ett femtiotal ungdomsmedlemmar och framgångsrika elitjuniorer. Nu har en motsvarande storsatsning startats och ska fortsätta.

Sista ungdomsträningen för terminen hålls måndag 4/12 i lokalen nära Södra station. Efter fem veckors uppehåll startar träningarna igen under vecka 2. Ni kan kontakta oss via hemsidans flik ”kontakt”. Tveka inte att ta kontakt redan nu. Vi kan tipsa om studiematerial och ge julklappstips. Vi är övertygade om att vi kan utveckla schackungdomar till att konkurrera på den högsta ungdomsnivån i Sverige. Samarbetet med vår vänklubb Kristallens SK ger stadga till verksamheten.

Bli först med att kommentera

Kommentera