Nya tiden för ungdomsträningen är onsdagar 16:00 – 18:00

Farstas lag i Rockadenjunioren från vänster Simon Jonsson Wulfing, Ivan Fuhre Jon-And, Alfred Jansson och Isak Jansson. Fotograf Lars OA Hedlund.

Vi har ungdomsträning på onsdagar kl 16:00 – 18:00 i lokalen helt nära Södra Station med adress Swedenborgsgatan 24. Nya ungdomar är mycket välkomna. Om du vill delta anmäler du ditt intresse under kontakt på hemsidan. Du kan också skicka e-mejl direkt till klubbens ordförande johnny.wieweg@hotmail.com

Farsta schackklubb är en klubb med många elitspelare och vi har i många år varit fast förankrade i elitserien för lag både nationellt och i distriktet. Vi har alla förutsättningar att kunna utveckla talanger, men första målet är att alla genom att ha kul och bli intresserade. Vi erbjuder en varierad träning med föreläsningar blandat med grupparbeten och enskilda övningar och givetvis så ska ungdomarna spela schack. En förhoppning är att finna intresserade ungdomar som vi kan hjälpa att utvecklas, men första målet är att alla ska kunna delta, spela schack och ha kul.

Farsta Schackklubb har sitt ursprung längs Farstalinjen, men har numera lokal vid Södra station och nära till oss har även de som kan komma till Södra station med pendeltåget.

Bli först med att kommentera

Kommentera