Bra start i elitserien 9-11/11

Start!

Allsvenska elitserien startade med tre ronder 9-11/11 på hotell Scandic Foresta på Lidingö. Vi hade tre tuffa lag att möta. Man kan säga att motståndarna var två förväntade topplag och ett förväntat mittenlag.

I första ronden mötte vi Limhamns SK från Malmö. Det såg länge ut som om vi skulle gå mot seger, men till slut så blev det ett oavgjort resultat 4-4.

I andra matchen mötte vi Stockholms SS och det blev en plattmatch från vår sida. Vi är inte vana med att förlora med stora siffror, men den här gången blev det förlust 2-6.

I tredje ronden mötte vi Lunds ASK, som alltid nämns som ett troligt topplag. Vi har dock ett jämnt och starkt lag. Kan vi bara hålla emot på toppborden, så kan vi mycket väl avgöra på slutborden. Det var precis vad som hände i matchen och det blev vinst med 4½-3½.

Hela laget kämpade storstilat hela helgen. Jag vill dock nämna Kezli Ong, som tycks närma sig sin forna höga toppnivå. Sedan måste jag lyfta fram de två som vann sina partier i vinstmatchen mot Lund, nämligen Niclas Hjelm och Jan Lundin.

Bli först med att kommentera

Kommentera