Oflyt i elitserieupptakten

Det blev tre knappa förluster i elitserieupptakten  20 – 22 oktober i Lund . Vi förlorade med knappast möjliga marginal 3½-4½ mot Lund och Kungstornet. Mot seriefavoriterna Mamö AS förlorade vi med 3-5. I alla tre matcherna hade vi goda chanser att ta matchpoäng. Bästa poängplockare i laget blev Kezli Ong och Armin Namini med 2 (3). De jämna matcherna visar att vi har ett bra lag och det får vi ta med oss.

Nästa match är mot Stockholms SS och spelas lördag 13 januari. Tyvärr så krockar detta med det andra sammandraget i norska elitserien. Jag hoppas ändå ett en norsk spelare kan spela 13/1. Kanske kan Nicolai komma ifrån.

Sedan får jag gratulera Frodes SK1911 till segern i NM för klubblag. I övrigt önskar jag mer turneringsspel av killarna i vårt talangfulla lag.

 

Bli först med att kommentera

Kommentera