Bra insats i junior-lag-DM superettan

JDM superettan Farsta SK 2022-03-26
JDM superettan. Från vänster Oliver Fornelius, Vilhelm Holmqvist, Allan Herulf, Sandro Pruth och Salar Foto: Lars OA Hedlund

Tävlingen spelades 26-27/3 i Hägerstensåsen. Farsta deltog med sitt andralag och kom på en fin fjärdeplats av nio lag. Resultatet kan du se här JLDM 2022 Superettan (schack.se) . Det var första gången Farsta lyckades ställa upp med två lag i denna tävling. 

För några veckor sedan spelades junior-lag-DM för elitserien. Då mötte Farstas förstalag hårt motstånd och kom på sjätte och sista plats. Farsta och SS4 Springare blev nedflyttade. Fjärdeplatsen i superettan räckte till att Farsta liksom Tyresö snabbt återkommer till elitserien. Det blir så eftersom varje klubb bara får ha ett lag i elitserien.

JDM superettan. Från vänster Eddy Wass, Vincent Berglund, Alfred Jansson och Noah Söng.
Foto: Lars OA Hedlund

Bli först med att kommentera

Kommentera