Höstens ungdomsträning startar onsdag 29 september

Starten för höstens ungdomsträning 2021 vid Södra station (Swedenborgsgatan 24) blir onsdag 29 september kl 16:15 till 17:45. Denna första termin efter pandemin erbjuder vi en terminsavgift till halv kostnad. Det är dags att anmäla spelsugna barn och ungdomar. Ni kan ”prova på” vid två tillfällen innan ni bestämmer er.

I vårt utbud har vi också vår tioveckors Zoomkurs, som startar lördag 25 september kl 15:30 till 17:00. Den kursen är för lite äldre ungdomar och den är öppen för medlemmar i andra klubbar i Stockholm och varför inte i hela landet.

Distriktet arrangerar ett antal lagtävlingar för ungdomar under hösten, som vi strävar efter att delta i. Den närmaste lagtävlingen är Knatte-lag-DM (födda 2011 och senare), som spelas lördag 2 oktober på Schacksalongerna.

Bli först med att kommentera

Kommentera